День Збройних Сил України

2011-12-06

/Files/images/PIC_2430.JPG

6 грудня Україна відзначала одне знаціональних свят­­ - День збройних Сил України.

Не обминуло це свято Переселенську школу. Ще з вечора в школі вісіло оголошення, яке заохочувало відвідати свято, що наближається. А зранку всі учні нашої школи, особливо хлопці, були святково одягнені і раділи в передчутті свята. Адже у нашій школі зберігається давня традиція : на День Збройних Сил України дівчата дарують нашим майбутнім захисникам подарунки.

Свято у школі розпочалося о 14 годині. Воно проходило у вигляді чаювання. Кожен клас підготува солодкий стіл, на якому були різноманітні солодощі та фрукти. З солодощів були зроблені навіть цілі композиції.

Дівчата – ведучі розповідали цікаву та корисну інформацію з історії виникнення чаю. Завуч з виховної роботи Касяненко Ніна Петрівна провела з дітьми цікаві конкурси, в яких брали участь усі учні школи. Всі конкурси оцінювало жюрі у складі директора школи Касяненка О.М., завуча з навчальної роботи Ходос Л.В. та педагога-організатора Яцкевич Л.С..

В кінці свята жюрі оцінювало всі конкурси, а також сервірування кожного столу, та визначило переможців.

Перше місце посіли учні 10 класу; друге – 3 клас; а третє місце поділили між собою учні 5 та 11 класів. Адміністрація школи нагородила класи-переможці м»ячами.

Окрім цього жюрі визначило і „лицарів“ нашої школи. Перше місце зайняв п`ятикласник Субота Владислав, друге – першокласник ГубенкоНікіта, третє – одинадцятокласник Питель Руслан.

Свято відбулося в яскравій та дружній атмосфері. Школярі отримали незабутні враження як від самого чаювання, так і від участі у веселих конкурсах та розвагах.

Кiлькiсть переглядiв: 228

Коментарi