Святкування Нового року

2017-12-27

Одним із найбільш очікуваних зимових свят є Новий рік — пора привітань, подарунків та незабутніх вражень. У шкільному житті Переселенської ЗОШ І-ІІІ ступенів ця подія займає не останнє місце, адже на це свято чекають усі: дорослі і малі.
За традицію, до відзначення Нового року долучилися абсолютно всі класи, які не тільки підготували святкові костюми, а й прикрасили весь спортивний зал яскравими газетами, які намалювали власноруч. Не забули і про красуню новорічну шкільну ялинку, яка зайняла центральне місце у залі.
Упродовж тижня усі класи готувалися до виставки новорічних виробів на тему "Збережи ялинку" . Учні представили красиві та креативні роботи, які виготовили своїми силами із різних матеріалів. Для підтримання святкової атмосфери виставка була розміщена на другому поверсі, у коридорі закладу.
На проведення новорічного свята було запрошено аніматорів Міні та Скай, які успішно виступили перед присутніми у залі : вчителями, учнями, родичами та всіма іншими, хто завітав на дійство. Вони зуміли зацікавити дітей різними іграми та рухавками, усі діти із задоволенням брали участь у всіляких змаганнях та флешмобах. Вся присутня дітвора була задоволена Новорічною програмою.
На слідуючий день усі учні навчального закладу отримали солодкі подарунки та табелі, після чого вирушили на зимові канікули.

/Files/images/DSC_0589.JPG

Детальний фотозвіт можна переглянути у розділі Галерея

Кiлькiсть переглядiв: 167

Коментарi