Перший урок у Переселенській ЗОШ

2017-09-01

Перший урок у Переселенській ЗО

1 вересня – хвилюючий день не лише для першокласників, а й для їхніх родин, зокрема батьків. Адже зовсім недавно ми тримали своїх синочків і донечок на руках, а зараз ведемо їх до школи, звідки вони почнуть своє окреме життя.
Пролунав перший дзвоник і покликав наших діток за парти на їх незабутній перший урок . А для того, щоб цей урок справді запам’ятався дітям, класним керівникам довелося добре потрудитися, продумати кожну деталь. У кожного вчителя розроблений свій сценарій проведення першого уроку.
1 клас - класний керівник Махун Тетяна Олександрівна.
2 клас - класний керівник Дринь Лариса Борисівна.

3 клас - класний керівник Жайворонок Тетяна Володимирівна.

4 клас - класний керівник Дринь Олена Володимирівна.
6 клас - класний керівник Терещенко Юлія Іванівна.
7 клас - класний керівник Владика Тетяна Іванівна.

8 клас - класний керівник Мисан Григорій Володимирович.
10 клас - класний керівник Гач Ігор Васильович.

Вчитель історії Яцкевич Катерина Іванівна провела перший урок для трьох класів - 5-й, 9-й та 11-й класи уважно слухали розповідь вчителя, а ведучі уроку були учениці 9-го класу Прус Ілона та Семененко Руслана.

Адміністрація школи за чашкою кави разом із секретарем сільської ради обговорювали питання про подальшу співпрацю та плани на майбутній навчальний рік.

Хочеться ще раз привітати всіх з святом Першого Дзвоника, з Днем Знань. Побажати всім міцного здоров’я, щастя, благополуччя, творчої наснаги, терпіння, успіхів у здобутті нових знань, а головне – мирного неба та Божого благословення! Зі святом!
Кiлькiсть переглядiв: 512

Коментарi